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We stand for the nuritional mix of the future
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All sustainability targets can be found here ...

Charter of sustainability 2024 (PDF)
Responsibility

Poultry farming fit for the future

 

Strong partnerships

Responsibility

Climate protection

 

Resource management

 

Feedstock

 

Food waste

Responsibility

Employees

 

Governance

 

One Health

Responsibility

A balanced diet

 

FoodTech

 

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Responsibility

Sustainability report

You can find all the information on key sustainability topics in the PHW Group Sustainability Reports.

 

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PHW Nachhaltigkeit

The PHW Group has been included on the list of “50 Sustainability & Climate Leaders” on account of its commitment to sustainability. This is a global initiative that was originally established with the support of the United Nations (UN), the media company Bloomberg and the TBD Media Group. The aim of this initiative is to offer companies that operate on a particularly sustainable basis a platform whereby they are able to present their strategies, ideas and progress in terms of tackling climate change to a wide audience.

PHW Nachhaltigkeit

ZNU Partnership

The ZNU standard stands for sustainable management and integrates all three dimensions of environment, economy and social issues.

Since 2010, WIESENHOF has been a partner and sponsor of the Center for Sustainable Management (ZNU) at the University of Witten/Herdecke. The center developed the ZNU standard "Sustainable Business Management", which serves to systematize the sustainability activities of the company and to support companies in their sustainable development.


ZNU standard

Wir sind OG-Partner des Projektes "DEALS- Dekontamination mit alternativen Methoden als Hürdenkonzept an Schlachttierkörpern und Teilstücken von Schwein, Broiler und Pute“.

Dieses Projekt untersucht die kombinierte Anwendung mehrerer innovativer Dekontaminationsmethoden im Zusammenhang mit der Fleischerzeugung. Als Ziel stehen eine Verringerung der zu verwerfenden Tierkörper (Ressourcenschonung) und Verbesserung bzw. Sicherstellung der Lebensmittelsicherheit des Fleisches (Verbraucherschutz) im Vordergrund. 

 

Drittmittelgeber: Landwirtschaftskammer Niedersachsen. Die Zuwendung wird gewährt aus Landesmitteln und Mitteln der Europäischen Union aus dem Europäischen Landwirtschaftsfonds für die Entwicklung des ländlichen Raums (ELER) im Rahmen des Programms zur Förderung der Entwicklung im ländlichen Raum Niedersachsen und Bremen 2014 bis 2020 (PFEIL).

 

Externe Kooperationspartner: HAWK Hochschule für angewandte Wissenschaft und Kunst Hildesheim/Holzminden/Göttingen, Schlachtbetrieb Klos (Nienhagen), LOHMANN & Co.AKTIENGESELLSCHAFT (Zweigniederlassung Visbek-Rechterfeld)

 

Hier investiert Europa in die ländlichen Gebiete mit der Maßnahme: Europäische Innovationspartnerschaft. Mit dieser Maßnahme wird die Zusammenarbeit zwischen Landwirtschaft, Ernährungswirtschaft und Wissenschaft unterstützt. Ziel ist die Durchführung von Projekten, die zu Innovationen und einer Stärkung der Wettbewerbsfähigkeit in der Landwirtschaft führen.


Weitere Informationen zum Projekt finden Sie hier: EiP-Agri DEALS (tiho-hannover.de)

 

 

 

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If so, please feel free to contact us – we look forward to hearing from you at:

nachhaltigkeit@phw-gruppe.de

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